Souschef till Teaterbaren på Kulturhuset

Arbetsbeskrivning

Glada Ankan Restaurang & Catering AB är ett privatägt företag som driver cafe-, lunch- och festvåningsverksamhet på Teaterbaren.Teaterbaren ligger i Kulturhuset och har öppet alla dagar i veckan.Restaurangen har cirka 400 sittplatser och serverar lunch har barverksamhet, cafe och bistroservering samt paus servering i samband med förställningar och andra arrangemang på Stockholms Stadsteater och Kulturhuset. Nu söker vi en souschef till våra olika verksamheter på kulturhuset Vi söker dig som har minst 7 års yrkeserfarenhet som kock och minst 2 år som 1:e kock eller souschef Du ska vara van att arbeta självgående och vara trygg och tycka det är intressant och givande att arbetsleda en personalgrupp.Du och köksmästaren kommer att vara ett team som tillsammans med det övriga köket utvecklar menyer, matlagning och arbetssätt i köket. Egenskaper vi efterfrågar är positivism, nytänkande, flexibilitet och ansvarsfullhet, Vi ser även att du kan arbeta självständig och har ett intresse av ekologisk råvaror och att skapa kreativa lösningar med kvalitet.Produktionen är varierande med inriktning på ekologisk modern husman.Vi bakar i stort sätt alla våra kakor och vårt matbröd själva.

Kontaktpersoner på detta företaget

Mats Tjärnstig
08-145606
Mats Tjärnstig
08-145606
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7200
Driftschef Mats Tjärnstig
08-522 475 01

Sammanfattning

Besöksadress

Kulturhuset 3
None

Postadress

Box 16045
STOCKHOLM, 10321

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024