OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inledning
Låter det spännande att dela kökschefsansvaret på 3 Souschefer och tillsammans driva köket i modern anda? Är hållbarhet, god arbetsmiljö och förstklassig gästupplevelse viktigt för dig? Då tror vi att du passar för rollen som Souschef till Bergendal!
Information om tjänsten
Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. I restaurangen serveras dagligen mat som är ekologisk, hållbar och genomtänkt. Nu söker Bergendal ytterligare en Souschef!
Du spenderar dina dagar tillsammans med en grupp härliga kollegor som alla bidrar till en god arbetsmiljö. Det är du och dina två Souschefskollegor som delar på ett köksmästaransvar med olika ansvarsområden för att allt ska fungera smidigt.
Utöver en underbar miljö och fina kollegor har du ett toppmodernt kök med ny utrustning- allt för att underlätta ditt arbete.
Vi erbjuder dig
En speciell och spännande roll i vacker miljö! Bergendal arbetar aktivt med hållbarhet, gästnöjdhet och att matcha rätt mat till rätt kund. Det vill vi att du ska vara delaktig i och vi vill gärna höra vad du tror kan vara framgångsfaktorer!
Din första dag kommer att vara en introduktionsdag där du tillsammans med dina kollegor går igenom introduktionen, personalhandbok och självklart får en rundvandring på Bergendals.
Arbetsuppgifter
I rollen som Souschef är ditt ansvar att ha ett helikopterperspektiv över köket, utöver att maten ni lagar ska hålla högsta kvalitet. Du planerar, leder och fördelar arbetet samtidigt som du är operativ även i menyplanering, beställningar samt leverantörkontakt mm.
Vi tror att du tillsammans med teamet lyckas med att Bergendal har den bästa maten som serveras på konferensmarknaden!
Vi söker dig som
Är riktigt yrkesskicklig och som tycker om att vara bland gästerna i matsalen. Du ska kunna ta dig till Bergendal på obekväma tider samt behärska svenska eller engelska väl. Vi är öppna för såväl kockbakgrund som kallskänka, låt oss veta hur just du kan bidra.
För att trivas riktigt bra tror vi att du är utåtriktad, har ett stort mått respekt för andra, tror på ett modernt ledarskap och tycker att det är superviktigt med hållbarhet!
Övrigt
Stad: Sollentuna
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
För övriga frågor kontakta Anna Eriksson, 060-464 91
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval.