Souschef till Verandaköket

Arbetsbeskrivning

Grand Hotel Stockholm är ett femstjärnigt de luxe hotell och det enda svenska hotellet som är medlem i The Leading Hotels of the World. Grand Hotel är en välkänd profil och ett självklart val för den besökare som kräver och uppskattar unik service och miljö. Här bedrivs hotell-, konferens-, festvånings- och restaurangverksamhet, där bl a Grands Veranda ingår. Verandan är öppen alla dagar under året för frukost, lunch och middag och är en klassisk restaurang med en internationell meny. Grand Hotel Stockholm är ett helägt dotterbolag till Investor. Grands Veranda är öppen alla dagar under året för frukost, lunch och middag och är en klassisk restaurang med en internationell meny. Vi söker nu en Souschef som vill laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Service och kvalitet ska vara två viktiga begrepp för dig. Du är en av två souschefer och Du har ansvar för ett skift. Vi arbetar i ett ungt team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Du skall ha kockutbildning och hunnit arbeta något år inom detta yrke.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Nya Grand Hotel
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 10 mars 2006
  • Ansök senast: 17 mars 2006

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010