OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef Villa Lovik
Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia!
Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidingö. Här finns 61 hotellrum, 9 mötesrum, gym, beachclub, spa, gym, restaurang, piazza, padelbanor och Brödfabriken. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.
För mer info gå in på vår hemsida www.lovik.se
Din profil
Nu söker vi dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck och tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som souschef, eller jobbar nu som kock och känner dig redo för nya utmaningar. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda.
Det är viktigt att du som souschef kan samarbeta då stor del av arbetet handlar om samarbete både i köket och med personal i service. Jobbet som souschef hos oss ger dig även en möjlighet att jobba dig upp i karriärstegen, vilket gör det extra viktigt att visa dina framfötter och framföra idéer och eget initiativ.
I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och upprätthålla effektiva arbetsrutiner, kvalitetssäkra produkter och rätter, och egenkontrollarbete. Vi värdesätter att du som souschef är noggrann, strukturerad, organiserad och flexibel.
För att nå dina mål i rollen som souschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
Om tjänsten
Som souschef hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.
Det är en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare framåt.
Vad kan vi erbjuda dig?
Arbetstiden är efter rullande schema. Tjänsten är tillsvidare och lönen är enligt avtal.
Vi är en liten familjär organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten Villa Lovik i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.