Souschef till Waxholms Hotell

Arbetsbeskrivning

Om vår kund

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Hotellet har klarat sig starkt under pandemin och fortsätter satsa för framtiden. Under året ska man exempelvis bygga en ny bar högst upp på hotellet och ett nytt spa. Hotellet har öppet sju dagar per vecka under högsäsong och sex dagar per vecka under lågsäsong. Det finns boende att tillgå på hotellet vid behov.

Om tjänsten

I rollen som souschef kommer du att arbeta nära kökschefen och leda köket när han inte är på plats. Då det finns flera kök på hotellet kan du även komma att ha ett extra ansvar de dagar kökschefen är på plats. Arbetet är varierande och du arbetar i såväl drift som med planering av schema, inköp och ekonomiuppföljning. Du går på rullande schema schema och arbetar varannan helg. Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras upp till 800 mat i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgästen.

Köket är främst klassiskt där man följer årets säsonger med inslag av moderna favoriter och gärna med asiatiska inslag. Fokus ligger på att i första hand välja hållbara och gärna ekologiska produkter från hav och skog för komponering av menyer och självklart värna om lokala producenter. Genom att kreera nya spännande smaker förgyller köket gästens upplevelse, samtidigt som de värnar om det klassiska konceptet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående.

Din profil

Du är en kreativ och driven ledare med fokus på maten och trivs i en varierande roll. Att arbeta mot högt uppsatta mål för både personal- och gästnöjdhet är något du drivs av och du säkerställer ett välfungerande och lönsamt kök med välmående personal, genom att vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten. Vi ser med fördel att du arbetat några år som souschef.

För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt för oss. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Erfarenhet av att arbeta som souschef
- Du har med fördel körkort och tillgång till bil, även om det finns goda kommunikationsmöjligheter samt tillgång till personalboende.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 april 2022
  • Ansök senast: 8 maj 2022

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024