OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.
Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet och menyn växlar med årstiderna efter tillgången på råvaror som är i säsong just då. På menyn står husmanskost med moderna inslag och en liten twist från det asiatiska köket, det är en fröjd för de som gillar högklassiga råvaror och spännande smaker. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.
Om tjänsten
I rollen som souschef kommer du att arbeta nära kökschefen och leda köket när han inte är på plats. Då det finns flera kök på hotellet kan du även komma att ha ett extra ansvar de dagar kökschefen inte är på plats. Arbetet är varierande och du arbetar i såväl drift som med planering av schema, inköp och ekonomiuppföljning. Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras upp till 800 mat i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgäster.
Din profil
Du är en kreativ och driven ledare med fokus på maten och trivs i en varierande roll. Att arbeta mot högt uppsatta mål för både personal- och gästnöjdhet är något du drivs av och du säkerställer ett välfungerande och lönsamt kök med välmående personal, genom att vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten.
För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.
- Flerårig erfarenhet som á la cartekock
- Du har med fördel körkort och tillgång till bil, även om det finns goda kommunikationsmöjligheter samt tillgång till personalboende.
Övrigt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, med flexibilitet för rätt person
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson