Souschef till Wirsbo Herrgård/Sigtuna Stadshotell

Souschef till Wirsbo Herrgård/Sigtuna Stadshotell

Arbetsbeskrivning

OM VÅR KUND
Wirsbo Herrgård & Ridcenter är beläget i en vacker och naturskön miljö med en spännande historisk profil. Idag är anläggningen ett vackert weekendboende och en modern konferens- och eventanläggning.
Du kommer att vara anställd hos Wirsbo Herrgård men då verksamheten även har ett systerbolag i Sigtuna kommer delar av din arbetstid förläggas där.
OM ROLLEN
Som souschef kommer du att ingå i ett team med engagerade och sammansvetsade kollegor som alla har en brinnande passion för mat och service och där kvalitet i alla led är mottot. Köket är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, där lokala odlare och producenter prioriteras.
I rollen som souschef kommer du att få utrymme för kreativitet och utforskning av egna idéer och i samråd med en av Sveriges mest lovande köksmästare med flera utmärkelser i White Guide, motiverar du personalen och är delaktig i verksamheten.
Självklart har du ett genuint intresse för mat, trender och ser måltidsupplevelsen som en passion. Vidare värderar du kamratskap högt och har ett samarbetsvilligt beteende mot kollegor och övriga avdelningar.


Vi söker dig som
Arbetat som kock/Souschef inom fine dining i minst 2-4 år
Kan arbeta självständigt
Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
Har en härlig och positiv personlighet
Har B-körkort och tillgång till egen bil
Talar svenska och engelska obehindrat

Övrig information


Start: Omgående eller senast 1/3
Omfattning: Heltid
Placering: Wirsbo och Sigtuna
Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten? Tveka inte att mejla oss på negin@carotte.se . Vi tar dock inte emot ansökningar via mejl.
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte House of Taste som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal i vårt egna utbildningsprogram Carotte Academy. Carotte House of Taste består idag av fyra bolag, Carotte Catering, Carotte Staff, Carotte Deli och Carotte Event.
#jobbjustnu

Sammanfattning

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024