Souschef till Wisingsö Hotell & Konferens

Souschef till Wisingsö Hotell & Konferens

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten


I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster.


Dina arbetsuppgifter som serveringspersonal innebär att:


- Ge personlig service i världsklass till våra gäster.
- Tillaga a la carte & buffémat.
- Guida, rekommendera och ev. servera mat och dryck.
- Bidra till att avdelningen når sina mål.
- Se till att Wisingsö Hotell & Konferens standard och koncept följs.
- Hålla köket inbjudande och fräsch.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö


Anställningen är tillsvidaretjänst på heltid.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Jim Ödeén
0390-56608
Restaurangchef Jim Ödeén
0390-56608
Kökschef Patrik johansson
0390-56608

Sammanfattning

Besöksadress

KUMLABY
VISINGSÖ

Postadress

None
VISINGSÖ, 56034

Liknande jobb


Kock eller duktig matlagare

13 september 2024

Kock till restaurang LIVET

Kock till restaurang LIVET

13 september 2024

Kock med start omgående

Kock med start omgående

13 september 2024

Kock till Halmstad Arena

Kock till Halmstad Arena

12 september 2024