OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer dagligen att laga mat från grunden med råvaror av högsta kvalitet där din känsla för kvalitet och passion för matlagning kommer till sin rätt. Du är kreativ och strävar alltid att överträffa våra gästers förväntningar.
I din roll som souschef leder och fördelar du arbetet i köket. Med ett tydligt ledarskap motiverar och entusiasmerar du personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål, även när arbetstempot är högt.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet från att jobbat i kök samt minst 2 års erfarenhet som Souschef. Som person är du tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga, men du ska även kunna arbeta självständigt. Du är kreativ och är van vid att alltid leverera mat av högsta nivå och du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll. I rollen som Souschef krävs det att du är stabil och trygg samt att du har en god kommunikativ förmåga. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och att kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera.
Denna tjänst är en tillsvidareanställning som startar med sedvanlig provanställning om 6 månader. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Tillträde snarast. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Värdshus och AIRA
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.