OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef Varmkök Lindholmen
Vi växer som aldrig förr, vill du också arbeta i ett av Göteborgs största restaurangbolag? Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 22 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster. Detta gör oss till en totalleverantör av högkvalitativ mat och service på de båda anläggningarna.
Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsplats i en spännande arbetsmiljö. Vi är medlemmar i Visita och följer självklart gällande kollektivavtal och lagar. Vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss och för att bidra till detta erbjuder vi en rad förmåner till våra medarbetare, t.ex. ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på gymkedjor, många möjligheter till kompetensutveckling, roliga teamaktiviteter och bra rabatter i våra restauranger, caféer och i vår butik. Är du vår nya medarbetare?
Arbetsplats
Chalmers Konferens & Restaurang Lindholmen
Arbetsuppgifter
Som Souschef blir du en viktig del av produktionsavdelningen som idag består av ca 10 personer. Du rapporterar till köksmästaren och ditt huvudansvar är den dagliga driften och kvalitetssäkring i vår produktion till varmköket. Du är en glad och positiv person som är van vid att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta både tillsammans med andra människor men skall även kunna arbeta helt självständigt.
Övriga ansvar; Inköp, HACCP, menyplanering & inventering.
Kvalifikationer
Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 6 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Eftersom det förekommer en del gästkontakt är det viktigt att du är serviceminded och har ett trevligt bemötande. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra. Därför är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.
Egenskaper
Du gillar att utveckla och att utvecklas.
Du har förmåga att skapa delaktighet och att leda verksamheten mot uppsatta mål.
Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se senast den 2022-07-04. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan. Skriv "Souschef Lindholmen" i ämnesraden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid, tjänsteman.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön
Enligt överenskommelse.
Tillträde
2022-08-08 eller enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare Tobias Josefsson Schalin 031-772 3969.
Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Johan Edwardsson
Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm
Driftschef Linda Fahlman
Köksmästare Peter Olsson
Köksmästare Peter Olsson
031-7723955