OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker Souschefs till vintersäsongen 2022–2023!
Vi söker dig som vill ha en arbetsledande ansvarsposition i kök. Du ansvarar för maten som serveras och att kökets ekonomi är hållbar. Du har även ett ansvar att hygienregler följs och att köket hålls i gott och rent skick. Som Souschef fungerar du som kökschefens stand-in och du har ansvar för beställningar, att motivera dina arbetskamrater, hantera lättare personalfrågor och instruera dina medarbetare att arbeta enligt den standard vi vill hålla. Du är också ansvarig för att bemanningen är korrekt och att alla jobbar enligt schema. Arbetstiden är förlagd dagar-, kvällar- och helger.
Dina primära arbetsuppgifter som Souschef:
· Du arbetar med den dagliga driften i köket som att ex. tilldela arbetsuppgifter till övriga kockar och köksbiträden, instruerar personalen och ser till att arbetet flyter på bra.
· Du arbetar i ett kall- och/eller varm- kök med höga ambitioner.
· Du arbetar med att laga allt ifrån à la carte, hotellpension, lättare luncher, barmeny. Det vill säga allt slags matrelaterat som förekommer i Ramundberget. Det kan även innebär att laga frukost och baka bröd.
· Ansvar för köket, menyer, beställningar och hygien.
· Hantering av sjukfrånvaro på enheten (tillsammans med kökschef).
· Ansvar för beställningar och upplockning av leveranser.
· Uppdatering och utskrift av menyer för mat och dryck i samråd med restaurangansvarig.
· Din tjänst innebär även städning av kök enligt regler och förordningar som finns och att hålla god ordning i allmänna och gemensamma utrymmen.
Varmt välkommen med din ansökan till oss i Ramundberget!
Din ansökan kommer att tas om hand av Anne Hedlund, restaurangansvarig.