Souschef Wijkanders

Souschef Wijkanders

Arbetsbeskrivning

Energi och glädje smittar av sig! Vi vill att du smittar oss och våra gäster.
Chalmers Konferens & Restauranger är ett expansivt bolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park, Universeum, Chalmerska huset och Wijkanders. Totalt sett driver vi 24 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, butik, företagsreceptioner samt cateringverksamhet. Att expandera och växa ställer krav på oss som företag, inte minst när det gäller hållbarhet. Vi vill jobba med ett hållbart ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan. Vi menar att vi jobbar med hållbarhet på riktigt och vi vill därför att alla som jobbar hos oss ska tycka att det är lika viktigt.
Arbetsplats
Wijkanders, Chalmers Konferens & Restaurang
Arbetsuppgifter
Som Souschef blir du en viktig del av Wijkanders som idag består av ca 10 kollegor. Du rapporterar till köksmästaren och ditt huvudansvar är den dagliga driften och kvalitetssäkring i vår produktion. Du är en glad och positiv person som är van vid att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta både tillsammans med andra människor men skall även kunna arbeta helt självständigt. Arbetstiden är förlagd både dagtid och kvällstid under veckans alla dagar inklusive helger som kan förekomma.
Kvalifikationer
Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 6 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Eftersom det förekommer en del gästkontakt är det viktigt att du är serviceminded och har ett trevligt bemötande. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra. Därför är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.
Egenskaper
Du gillar att utveckla och att utvecklas.
Du har förmåga att skapa delaktighet och att leda verksamheten mot uppsatta mål.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och dynamisk arbetsplats. Här finns möjligheter till intern utbildning men även extern kompetens- och karriärsutveckling. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom förmånportal, företagshälsa, föräldralön och friskvårdsbidrag
Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se senast 2023-02-28
Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan. Skriv "Souschef Wijkanders" i ämnesraden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid, tjänsteman.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön
Enligt överenskommelse.
Tillträde
Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas förre sista ansökningsdatum.

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare Robin Bäckström Tel 031-772 39 37.
Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Johan Edwardsson

Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm

Driftschef Linda Fahlman

Köksmästare Peter Olsson

Köksmästare Peter Olsson
031-7723955

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Chalmers Konferens & Restauranger GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2023
  • Ansök senast: 28 februari 2023

Besöksadress

Sven Hultins gata 4
None

Postadress

Sven Hultins gata 4
GÖTEBORG, 41258

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024