OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker Restaurang Feliz efter en driven, kompetent och nyfiken souschef/kock inför sommaren. Du bör ha grundläggande kunskaper om råvaror samt ha erfarenhet av att jobba i restaurangkök. Då vi är en skärgårdsrestaurang så går även matens anda i detta tema. Vi är dels en lunch-restaurang på vardagar men svidar sedan om menyn till en finare á la carte till kvällen.
OM DIG: Du tycker om att ha ordning och reda kring dig och planerar dina arbetspass ut efter vad som skall göras. Du trivs både att jobba ensam och i grupp. Du sköter luckan under service och jobbar hela tiden för att våra gäster lämnar restaurangen mycket nöjda. Du är positiv, nyfiken och vill alltid utvecklas. Vi ser att du vill jobba långsiktigt med oss då vi snabbt håller på att växa och expandera. Därav finns det stora utvecklingsmöjligheter med möjlighet till unika förmåner. Du måste kunna prata det svenska och/eller engelska språket utan svårigheter.
MERITERANDE:
Vana att kalkylera rätter.
Skapa och komponera nya rätter för både "dagens lunch " & á la carte
Vana att leda annan kökspersonal
Planera och beställa varor
Tjänsten är en heltidsanställning, som består av en provanställning i sex månader för att sedan gå över till en eventuell tillsvidareanställning. Tjänsten omfattar ett varierat schema med dagar, kvällar och helger. Du bör ha både körkort och egen bil då kollektivtrafiken till Ljusterö är begränsad.
Restaurang Feliz ligger i Stockholms skärgård på Ljusterö. Man tar sig till Ljusterö med kostnadsfri vägfärja. Ca 1 timmes bilfärd från Stockholm, 20 min från Åkersberga och 25 minuter från Norrtälje.
Vi är anslutna till kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse. Tillträde: Omgående