Sousechef/Matkreatör

Arbetsbeskrivning

Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige och går nu in i en ny fas där vi uppgraderar inredning, mat- och dryckeskoncept för att möta framtiden.

Sommaren 2022 har vi anlagt ett trädgårdsland där vi odlar egna grönsaker och örter till köket. Runt omkring oss betar våra egna lamm och till nästa år planerar att producera egna ägg.

Nu söker vi en grym Souschef/Matkreatör med uppdrag utveckla köket och coacha övriga i teamet och ta oss till nästa nivå där vi jobbar ännu mer med närodlat, härodlat och höga smaker.

Är du vår nya Souschef/Matkreatör?

Har du gedigen bakgrund som kock? Ett brinnande intresse för mat, dryck, resor, restaurang- och mötesupplevelser. Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor så är det dig vi letar efter.

Passion för gastronomi är en självklarhet. Kanske har du jobbat på krogen, sena kvällar och är redo för något nytt.

Vad får du hos oss
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Miljön på Görvälns Slott är magiskt och personalmaten vi serverar är både god och nyttig enligt Clean Eating. Hos oss får du också friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling. När du jobbat hos oss i två år tillkommer en semesterbonus.

Tjänsten är heltid och arbetspassen är förlagda enligt rullande schema med arbete varannan helg. Fast lön enligt överenskommelse.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, nära en fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev senast den 21 september 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Eklund
070-6672900
Caroline Östman
073-644 49 29
Patrik Rodehed
073-644 49 19
Christoffer Rosén
+46 8 446 64 30
Niklas Waclaw
073-644 49 22

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Workation Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 september 2022
  • Ansök senast: 18 februari 2023

Besöksadress

Hufvudsta Gård, Vedboden, Solna
None

Postadress

Hufvudsta Gård, Vedboden
Solna, 17173

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024