Spännande säsongsarbete som köksmästare för SSP i Luleå

Arbetsbeskrivning

Om kunden

SSP är ett globalt företag som är ledande inom restaurangnäringen och har caféer, restauranger och barer på såväl flygplatser och tågstationer som på arenor och eventanläggningar. Deras vision är att alltid överträffa gästernas förväntningar men framförallt så älskar de mat!

I Luleå samarbetar SSP med Kulturens hus där de driver all restaurangverksamhet. Här delar bland annat konsertsalar, restauranger, caféer och bibliotek på hänförande 14000 m2. Det är beläget mitt i centrum med en vindlande utsikt över hamnen och är med sina 500 000 besökare varje år en av Norrbottens mest välbesökta platser.

I Kulturens hus finns det ett dagöppet café med vegetarisk inriktning som serverar enklare maträtter, smörgåsar och bowls där allt lagas och bakas på plats. Gastropuben besöker man gärna för en sittande middag eller härligt häng i baren. Miljön är inbjudande och varm och här står öl och mat i fokus. På menyn hittar man smaker från hela världen i spännande och kreativa kombinationer. För de större eventen och konferenserna erbjuds satta menyer där svenska smaker och säsong prioriteras.

Om tjänsten

Kulturens hur letar nu efter en köksmästare för den stundande vintersäsongen. Som köksmästare behöver du behärska de olika teknikerna men också ha ett modernt och nytänkande sätt i din matlagning och ledarskap. Du behöver ha några års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du arbetat med administration, budget och schemaläggning. Det viktigaste är ditt intresse och passion för matlagningen. Du kommer att arbeta i ett härligt team med fem andra kockar som alla brinner för att leverera en utsökt matupplevelse till gästerna. Att ha ett ekonomiskt sinne, vara en god lagspelare och att ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.

Du är anställd hos Carotte Staff och arbetar på uppdrag av Carotte hos SSP och Kulturens Hus.

Din profil

Längtar du efter en spännande utmaning? I vintriga Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och härliga omgivningar. Kanske bor du redan i Luleå eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet över en säsong. Oavsett kommer arbetet som köksmästare på Kulturens hus att erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i. Du har ett driv av att laga mat som håller en hög kvalitet både i smak och utseende. Att vara en team player som har lätt för att ha många bollar i luften sitter i ryggraden och du är kommunikativ i ditt sätt att arbetsleda.



Vi söker dig som

- Har erfarenhet av á la carte- och storkök
- Har ett stort intresse och passion för mat
- Har tidigare erfarenhet som köksmästare/souschef
- Vill utvecklas inom din yrkesroll
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Period: 2 januari-31 mars + 2 veckor upplärning i december

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Boende: Personalboende ingår

Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare på josefin.orre@carotte.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 november 2022
  • Ansök senast: 5 december 2022

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024