OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till vår verksamhet på Pilträdet söker vi en kock omgående. Här tillagas ca 2 500 portioner varje dag till både skolor och äldreomsorg.
Du kommer att laga mat till våra små gäster på våra skolor och våra boende på äldreboendet Pilträdet, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för mat som passar stora som små.
För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, så tveka inte att söka tjänsten!
Vi söker dig som har fokus på laganda och en ”ja-vi-kan” attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt arbeta under tidspress. Sodexos ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför att det är egenskaper och beteenden som stöttar det som är viktigast för oss.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Tillagning av specialkoster och skolmat
• Ansvara för att egenkontrollen sköts
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Vara en förebild i det goda värdskapet
Kvalifikationer:
• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna i liknande verksamhet.
• Krav på kunskaper inom specialkost och svensk husmanskost
• Goda kunskaper inom livsmedelshygien
• Ordningsam & noggrann
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av självständigt arbete och ta eget ansvar
• Erfarenhet av inköpsplanering och beställningar är meriterande
• Goda datakunskaper: word, excel, e-post. Erfarenhet av Mashie är meriterande
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Arbete måndag-fredag
Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2017-10-14. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila theodora.savvaki@sodexo.com
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,