Specialkost-kock till Söderköket

Specialkost-kock till Söderköket

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Här på Söderköket skapar vi god, hållbar och näringsriktig mat för barn i alla åldrar, för
leverans i Stockholmcity och närområden.

Nu söker vi en strukturerad Specialkost-kock som brinner för att alla barn som har anpassad kostbehov får en säker och vällagat måltid dagligen 

Vem är du?

Vi tror att du i dagsläget arbetar som specialkost-kock på restaurang/storkök men kanske söker nya utmaningar på dagtid. Du har ett driv och en vilja att utveckla matsäkerheten och vår service.

Du kan konsten att tillaga mat för anpassade behov(specialkost) samtidigt som du säkerställer att våra rutiner följs. Du är ödmjuk, öppen och delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Du uppskattar matlagning från grunden, brinner för ditt yrke. Du har mycket goda kunskaper kring allergier och intoleranser och en ödmjukhet kring utmaningarna med det. Du har goda referenser från branschen.

Vi värdesätter att du hushåller med resurserna och vi utgår ifrån att du hanterar råvara på bästa sätt.

Du är kreativ i din matlagning och nyfiken på nya trender och för lösningar. I din roll kommer du bl.a. att ansvara för specialkost matlagning, kundkontakt kring specialkost och även att rutiner för köks-, arbetsmiljö och egenkontroll efterlevs på bästa sätt.

Med tätt samarbete med köksmästare och Restaurangchef utvecklar vi tillsammans verksamheten.

Vi har en trivsam arbetsmiljö och högt i tak samtidigt som vi tar ett stort personligt ansvar för våra kollegor genom attföredömligt följa gällande regler och arbetsplatsrutiner.

Därför ska du söka

Här får du möjlighet att skapa framtidens mat och samtidigt utvecklas i din resa. Tillsammans med glada kolleger är du med och påverkar barnens matkultur och förhållande till mat.

Övrigt

Heltid, måndag till fredag.

Sista ansökningsdag: 2023-03-15

Vid frågor kontakta: Theodoros Papamichail  theodoros.papamichail@sodexo.com.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2023
  • Ansök senast: 17 mars 2023

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


15 september 2024

28 augusti 2024