OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
vi söker nu en KOCK för specialkost och allergier. Köket är ett tillagningskök och vi serverar dagligen ca 2500 luncher varav en stor del är specialkost. I arbetslaget ingår både kockar och restaurangbiträden.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter som allergi/special/livsmedels intolerans kock arbetar du med planering, förberedelser samt tillagning av specialkoster till våra gäster elever/medarbetare som av medicinska, religösa eller etiska skäl måste få anpassad kost.
Den vi söker ska vara enggagerad, positiv, ansvarsfull, stukturerad och tycker om att laga mat. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordnigssinne och fokus på kostnadskontroll. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och brinner för att laga mat.
Som kock är du med och driver verksamheten med alla riktlinjer inom Sodexo. I dina arbetsuppgifter ingår matlagning men även administrativa uppgifter.
Din profil
Vi söker dig som är effektiv, engagerad, positiv, ansvarsfull kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi vill att du har utbildning inom restaurang och storhushåll eller minst 3 års erfarenhet av arbete som ansvarig kock. Att kunna skapa en hög kvalite på maten ser vi som en självklarhet.
Du har stort intresse av att laga mat till många och har även kunskap och erfarnhet av specialkost inom skola. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, medarbetare och gäster. I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du har erfarenhet av inköp och har arbetat med egenkontroll (HACCP). Och även god datorvana
Meriterande att ha körkort.
För frågor och funderingar gällande tjänsten kan du kontakta Jonna.luiro@sodexo.com
Vi kräver uppvisat utdrag från belstningsregistret. För att få detta utdrag går du själv in på polisens hemsida och söker på belastningsregister för skola/förskola.
Tillsvidare, heltid med start omgående.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,