OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Anställningsform: Säsongsarbete
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 mån
Antal platser: 1
Anställning start: april/maj eller enligt överenskommelse
Spirit of Hven är ett spännande företag som ägs och drivs av Anja och Henric Molin. Bolaget har fyra övergripande verksamhetsgrenar med respektive underavdelningar: Produktion med Bryggning, Destillering, Mognadslager, Filtrering, Buteljering & Logistik Konsultation med Receptutvecklig, Processutveckling & Riskanalyser Laboratoriet med Laboratorieanalyser & Produktutveckling Hotell med Restaurang, Konferens, Bar, Park, Städ & Verkstad
Spirit of Hven arbetar under ledorden: Taste and Scent with Sustainability Spirit of Hven har idag en fast personalstyrka på ca 20 personer och under personalintensiva perioder upp mot 35 medarbetare. Bolagets huvudsakliga verksamhet är på Hven.
Vill du arbeta i ett företag med kraftig tillväxt samtidigt som du får chansen att utföra det du är bäst på och tycker är spännande så kan jobbet vara något för dig. Vi förstärker nu vårt team med ytterligare kockar
Du som söker
Vi söker en duktig, självständigt kock som behärskar både det varma som kalla köket. Du har minst 3 års arbetsvana från liknande befattningar. Du har ett stort intresse för mat, dryck och människor och ser dig som en viktig del i ett vinnande lag.
Du brinner för att laga mat med passion och trivs i en fartfylld och händelserik restaurangmiljö.
Du vet att kökets ekonomi är viktigt för att kunna leverera goda resultat utan att äventyra kvalitet mot gäst.
Arbetslivserfarenhet
Minst 3 års arbetsvana från liknande befattningar
Om Lön:
Lön enligt överenskommelse
Arbetsgivarens webbplats
https://www.hven.com/
Ansökan: Skickas till info@hven.com