SSP söker kallskänkor för extraarbete Arlanda

Arbetsbeskrivning

I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra cafeer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet dygnet runt. Vi söker dig som har relevant utbildning och tre års erfarenhet från kallkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i SHR (Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare) och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024