OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och söker en ny utmaning. Du har kunskap och erfarenhet av de sysslor som bedrivs i ett stort restaurangkök. Du har erfarenhet av att möta gäster, eftersom det kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. För att känna dig bekväm i tjänsten krävs avklarad eller pågående livsmedelsteknisk utbildning. Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra cafeer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet hela dygnet. I STB köket producerar vi också smörgåsar och sallader men har inriktning på tapas. Vi har även a la carte, alltså både varm och kallmatsproduktion. Vi söker dig som har relevant utbildning och tre års erfarenhet från kallkök eller varmkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i SHR (Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare) och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic