OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra cafeer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet dygnet runt. Personalen på nätterna ser bl.a. till det alltid finns färska och fräscha smörgåsar. Som skiftledare arbetar du i den dagliga driften och är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna. Du ser till att arbetet utförs enligt överenskomna avtal, standards samt hygienregler. Du är ytterst ansvarig för arbetet på natten. Vi söker dig som har de kunskaper som behövs för att kunna arbeta självständigt inom kallskänksyrket. Ett absolut krav är dokumenterad vana från smörgåsberedning och att du besitter kunskap om god livsmedelshygien. I övrigt har du relevant utbildning och minst 6 års dokumenterad erfarenhet från arbete i kallkök. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du gillar att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Du är också öppen, organiserad och har en personlighet som motiverar och entusiasmerar. Det är viktigt att du inte är rädd att hugga i när det behövs. Vana från arbetsledning är meriterande. Märk din ansökan Kallskänka natt och skicka din ansökan senast 15 maj 2010. Vi söker även kockar och kallskänkor för extraarbete till vår produktion på Arlanda. Märk din ansökan Kock/Kallskänka extra och skicka din ansökan senast 15 maj 2010. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i SHR (Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare) och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Ansökan sker endast via nedanstående länk!