OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra cafeer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet dygnet runt. Personalen på nätterna ser bl.a. till det alltid finns färska och fräscha smörgåsar. Som skiftledare arbetar du i den dagliga driften och är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna. Du ser till att arbetet utförs enligt överenskomna avtal, standards samt hygienregler. Du är ytterst ansvarig för arbetet på natten. Vi söker dig som har de kunskaper som behövs för att kunna arbeta självständigt inom kallskänksyrket. Ett absolut krav är dokumenterad vana från smörgåsberedning och att du besitter kunskap om god livsmedelshygien. I övrigt har du relevant utbildning och minst 6 års dokumenterad erfarenhet från arbete i kallkök. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du gillar att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Du är också öppen, organiserad och har en personlighet som motiverar och entusiasmerar. Det är viktigt att du inte är rädd att "hugga i" när det behövs. Vana från arbetsledning är meriterande. Tjänsten är tillsvidare deltid 75 % nattarbete. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. SSP är medlem i SHR (Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare) och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Anställning i SSP på Stockholm-Arlanda Airport innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område, vilket fordrar individuell säkerhetsprövning för alla medarbetare.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic