OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se
I sommar storsatsar vi på vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård med SDG-live. Under sommaren kommer vi erbjuda våra gäster handplockade stjärnor från delar ur Sveriges artistelit i vår nyrenoverade skärgårdskrog. Nu behöver vi extra säsongspersonal för att upplevelsen ska bli bästa möjliga för våra gäster.
Vi söker städpersonal till vårt team på Smådalarö Gård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och allmänna utrymmen och att ta hand om våra gäster på allra bästa sätt.
Har du erfarenhet av en liknande tjänst är det meriterande. Som person är du driftig, noggrann, flexibel och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Smådalarö Gård.
Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger.
Tjänsten är en säsongsanställning från ca juni-september (exakt period diskuteras).
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Mattias Eriksson tel. 08-50155100.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson