OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se
.
Nu söker vi en resturangchef till STF Abisko Turiststation med start omgående
På STF Abisko Turiststation är ingen dag sig lik. Som Restaurangchef kommer du vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse. Livet på en fjällstation är varierande, spännande och lärorikt, precis som en dag på fjället kan vara. Som en del av fjällstationen kommer du arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp som endast ser möjligheter. I gruppen stöttar vi varandra och hjälper till i alla delar på fjällstationen. Här är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi arbetar hela tiden miljömedvetet med gästen i fokus.
Våra värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad genomsyrar hela vår organisation och arbetssätt.
Vad innebär rollen som restaurangchef?
En stor del av din uppgift är att leda och fördela samt delta i arbetet i restaurangen. Det är viktigt att du trivs och drivs i en operativ roll med närhet till både kollegor och gäster. Som restaurangchef rapporterar du till F&B manager, där ni tillsammans med det övriga ansvarar för att våra gäster får en upplevelse att minnas och längta tillbaka till. Du ingår i STF Abisko Turiststations ledningsgrupp som tillsammans med platschef och övriga avdelningschefer arbetar med utveckling, samverkan och ekonomiskt resultat för hela fjällstationen.
Arbetsuppgifter:
* Ansvara för att organisera arbetet i matsalen samt arbetsleda serveringspersonalen
* Rekrytering, utbildning och introduktion av personal
* Ansvara för schemaläggning och arbetsmiljö
* Ansvar för inköp och leveranstörkontakter
* Stötta upp restaurangen och dina kollegor i andra uppgifter
Vem är du?
* Meriterande om du har erfarenhet av hotellsystem och arbeta i kassasystem
* Du är en naturlig ledare med förmågan att skapa trygghet i en arbetsgrupp
* Uppskattar ordning och reda
* Du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning
* Tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet
* Brinner för att ge god servide och värdskap
Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad.
Information om tjänsten
* Anställningsform, Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
* 100% med start enligt överenskommelse.
* Arbetsschemat följer verksamhetens behov och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid
* Lön enligtkollektivatal Visita/Unionen
* Kostavdrag enligt kollektivavtal
Vad erbjuder vi?
* Personalboende mot hyresavdrag tillsammans med kollegor på fjällstationen.
* En fritid med fjället precis utanför dörren
* En stimulerande miljö och trevliga arbetskamrater
* Utvecklingsmöjligheter inom STF
* Erfarenheter från besöksnäringen
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta STF Abisko Food n Beverage ansvarige Tony Lann epost: toni.lann@stfturist.se