OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se
.
Nu söker vi en Kökschef inför uppstarten av STF Undersvik Gårdshotell & Vandrarhem
Svenska Turistföreningens vision och ditt uppdrag är att skapa de bästa förutsättningarna för att få fler att upptäcka Sverige på ett hållbart sätt.
Vi söker nu en Kökschef som vill vara med och starta upp och utveckla vår verksamhet. Som Kökschef så ansvarar du för ditt team under service och arbetar tillsammans med dem i köket. Genomgångar, arbetssätt, kvalitetskontroller och planering av dagens drift är några utav dina arbetsuppgifter. Du är även en stor del i att utveckla våra rutiner och matlagningsfilosofi.
STF Undersvik är gammal fin stiftsgård som renoverats och ska öppnats på nytt i Svenska Turistföreningens regi. Anläggningen ligger vid Ljusnans strand mellan Järvsö och Orbaden i vackra Hälsingland. Gården består av fem nyrenoverade byggnader med totalt 49 rum och 130 bäddar. Det kommer att erbjudas dubbelrum med dusch och toalett, flerbäddsrum samt möjligheten att hyra ett eget hus med bastu. I huvudbyggnaden finns flera mötesrum utöver servering, matsalar och sällskapsytor. Gården ägs av Uppsala stift, Svenska kyrkan, och har bland annat fungerat som lägergård för konfirmander i nästan åttio år. Sedan två år tillbaka renoveras anläggningen och ska stå klar för att öppna upp portarna hösten 2023 för allmänheten.
STF Undersvik Gårdshotell & Vandrarhem ska vara en inkluderande mötesplats som inspirerar till friluftslivet, lärande, aktivitet, vila och reflektion. Den ska vara öppen för alla! Vatten och vandringsleder finns precis intill knuten och det är lättillgängligt att ta sig dit med både egen bil och kollektiva färdmedel.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Dagligt arbete i driften
* Leda och fördela arbetet samt säkerställa fungerande arbetsrutiner på din avdelning
* Rekrytera och anställa personal i samråd med platschef
* Förbereda och genomföra introduktion av nya och återkommande medarbetare
* Medarbetarutveckling och utbildning av personal
* Utifrån konceptkompass, skapa koncept kring dryck i samråd med platschefamt skapa, skriva och implementera menyer för mat.
* Inventerings- & inköpsansvar för avdelningen
* Aktivt medverka på anläggningens driftmöten.
Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller i organisationen.
Vem är du?
* Du har några år inom ledande tjänster i kök och känner dig trygg i att leda en grupp samt har en stor passion till hantverket.
* Van att arbeta självständigt mot tydliga mål och erfarenhet av att planera, leda och utveckla/-bygga rutiner i en liknande verksamhet
* Tidigare erfarenhet ifrån budget- och resultatansvar för en egen avdelning
* Du ser det självklart att delta operativ i driften
* Du är stresstålig, kommunikativ och effektiv samtidigt som du har förmågan att behålla en positiv och glad inställning både gentemot kollegor samt gäster.
* Meriterande är om du varit med om nyöppningar tidigare
Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad.
Information om tjänsten
* Tjänsten avser heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Vi har kollektivavtal med Visita och Unionen
* Tillträde enligt överenskommelse
* Du rapporterar till platschefen
* Placeringsort är Undersvik
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Frågor kring rekryteringen? Kontakta HR Chef Caroline Östman, caroline.ostman@stftturist.se
Facklig representant Unionen, Maja Hök, maja.hok@stfturist.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Redovisningschef Katarina Wiksten
08-463 21 61
Facklig kontaktperson Annika Hesselvall
08-463 21 76
Chef Systemstöd Christine Vesterholm
08-4632175
Chef Affärsstöd Lena Walterholm
08-4632162