Stf.Restaurangchef/event coordinator

Arbetsbeskrivning



Stf.Restaurangchef/event corrdinator.

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

 

Sodexo driver sedan länge restauranger, cafeér, barer, catering, städ samt andra fastighetstjänster på Elmia i Jönköping. Verksamhetsområdena food & meeting, lokalvård och logistiktjänster. Området food & meeting består utav lunchrestauranger, ala carté, bar, café, butik, konferens, catering, vending och events. Här söker vi nu en Stf. Restaurangchef som är ett led i att säkra upp leveransen mot kunden.

Vi söker en trygg och erfaren ledare som coachar vårt restaurangteam att nå uppsatta mål samt överträffar gästens förväntningar. Du har givetvis ett gediget intresse för mat och dryck. Du är den givna länken i beställningsledet och van vid att lämna förslag på allt från det lilla mötet, till det strora evenemanget på flera tusen gäster. Att se helheten är för dej en självklarhet. Kvalitet och service är dina ledord!

I din roll har du ekonomiskt ansvar samt utvecklingsansvar för restaurangerna, barer, cafeét, catering och kvällsarrangemang. Du arbetar med långsiktig planering för att i minsta detalj utföra och leverera middagar, mässor och events till kundens totala nöjdhet, personalplanering av dylika evenemang ingår naturligtvis. Du ingår i uppdragets ledningsgrupp och rapporterar till platschefen som du har ett mycket nära arbete med. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•     Personalplanering
•     Planering av utbud
•     Event planering med tillhörande kostnadsberäkningar.
•     Inköp
•     Administration/ prognos-budget, offerter
•     Kommunikation
•     ProjektledningKrav/kvalifikationer: 

•     Tidigare erfarenhet av motsvarande chefsposition med minst 5 års erfarenhet
•     Duktig administratör och ekonomiskt sinne
•     Har goda referenser
•     God datorvana
•     Svenska och engelska i tal och skrift Personliga egenskaper:

•    Du är en duktig ledare i stora team med många involverade
•    Stort engagemang och organisatoriskt sinne
•    Ditt matintresse är omfattande
•    Du har hög social kompetens och ett högt servicetänkande
•    Du drivs av mötet med gästen och är duktig på kommunikation
•    Du drivs av utveckling Tjänsten är tillsvidare, heltid, måndag-fredag (kvällar/helger förekommer) Tillträde omgående.

Har du frågor kontakta Henrik Wiberger, Platsområdeschef, på mailadress: henrik.wiberger@sodexo.com alternativt telefon: 08-5788 4532.

Din ansökan vill vi ha senast 2013-10-31

Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Ej specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning
  • Publicerat: 25 september 2013

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024