STFs fjällstationer söker kockar - vinter 24/25

Arbetsbeskrivning

Svenska Turistföreningen driver åtta fjällstationer
Förutom boende, mat och naturupplevelser bygger vår verksamhet på möten mellan människor. I mötet med våra gäster skapar vi minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga. För att kunna skapa dessa unika möten och upplevelser behöver vi dig som är engagerad, stresstålig och tycker om att bjuda på dig själv.
Nu söker vi kockar till våra fjällstationer
Restaurangbesöket är en stor del av våra gästers upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda vällagad mat gjord på bra råvaror med ett gott värdskap. Somkockkommer du vara en viktig del i att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse.Vilt, ekologiskt och närproducerat är viktiga val för oss.
Livet på en fjällstation är varierande, spännande och lärorikt, precis som en dag på fjället kan vara. Som en del av fjällstationen kommer du arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp som endast ser möjligheter. I gruppen stöttar vi varandra och hjälper till i andra delar på fjällstationen om det behövs. Våra värdeordomtänksam, nyfiken, äkta, professionellochengageradgenomsyrar hela vår organisation och arbetssätt.
Vad innebär rollen somkock?
Planera, förbereda och tillaga mat
Presentera maten på ett tilltalande sätt
Eventuellt stötta upp fjällstationen i andra uppgifter

Vem är du?
Har erfarenhet av kockyrket
Har ett brinnande matintresse
Grundläggande kunskaper inom livsmedelssäkerhet, egenkontroll och HACCP
Uppskattar ordning och reda
Lagspelare som älskar att samarbeta
Tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet
Goda kunskaper inom svenska och engelska

Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeordomtänksam, nyfiken, äkta, professionellochengagerad.
Information om tjänsten
Säsongsanställning med olika start och avslut beroende på anläggning, även möjlighet till fast anställning med provanställning
Mellan 80 och 100%
Arbetsschema följer verksamhetens behov och innebär arbete såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid
Lön enligt kollektivavtal Visita/HRF, Turistsupplementet
Kostavdrag enligt kollektivavtal

Vad erbjuder vi?
Personalboende mot hyresavdrag tillsammans med kollegor på fjällstationen
En fritid med fjället precis utanför dörren
Utvecklingsmöjligheter inom STF
Erfarenhet från besöksnäringen

Våra fjällanläggningar har olika öppettider, datumen som listas nedan är en hel säsong. Aktuella perioder är:AbiskoHelårsöppet, vintersäsongen främst från 2024-11-14 till 2025-04-27Läs mer om Abiskohär.
Grövelsjön2024-12-22 till 2025-04-27Läs mer om Grövelsjönhär.
Storulvån2025-02-20 till 2025-04-27Läs mer om Storulvånhär.
Sylarna2025-02-20 till 2025-04-19Läs mer om Sylarnahär.
Helags2025-02-20 till 2025-04-19Läs mer om Helagshär.Saltoluokta2025-02-27 till 2025-04-21Läs mer om Saltoluoktahär.
Kebnekaise2025-02-27 till 2025-04-21Läs mer om Kebnekaisehär.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

Redovisningschef Katarina Wiksten
08-463 21 61
Facklig kontaktperson Annika Hesselvall
08-463 21 76
Chef Systemstöd Christine Vesterholm
08-4632175
Chef Affärsstöd Lena Walterholm
08-4632162

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svenska Turistföreningen
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 september 2024
  • Ansök senast: 26 februari 2025

Besöksadress

Box 17251 10462 Stockholm
None

Postadress

Box 17251
Stockholm, 11343

Liknande jobb


Kock till festvåning

Kock till festvåning

23 oktober 2024

Kock

23 oktober 2024

Preppkock till Julbordet på Karamellan vid Drottningholm

Preppkock till Julbordet på Karamellan vid Drottningholm

23 oktober 2024

Kock till Björklinge Restaurang AB

22 oktober 2024