OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SERVIS
Om jobbet
Vill du jobba på Stockholms bästa Krogar, Festvåningar, Banketter och Hotell?
Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?
Testa på nya arbetsplatser varje vecka?
Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?
Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?
Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?
Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?
Få marknadsmässig lön och förmåner?
Vi söker "the best of the best" det vill säga DU!
Oavsett var du befinner dig i din serviskarriär och hur mycket du vill eller kan jobba så är vi plattformen för dig!
Benkettservis, Fatserviförer, Á la carte-servitörer, Hovmästare & Bartenders. Vi har pass åt er alla!
Vi ser en kraftigt ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga Servitörer, Fatservitörer & Á la carte-servitörer inför hösten & vintern
OM RESTAURANGASSISTANS
En trivsam arbetsplats
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.
Om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har utbildning från Restaurangskola och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom servisyrket. Erfarenhet från Á la carte, Fat-servering och banketter är ett plus. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Erfarenhet från olika kassasystem/bokningssystem såsom MICROS, TRIVEC, CASPECO, THE FORK, WAITERAID etc är meriterande.
VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder ett varierande jobb med tillsvidareanställning eller anställning för enstaka dagar där du kommer arbeta på olika arbetsplatser. Du kommer träffa mycket människor och ställas inför nya utmaningar varje dag. Tjänsten är en anställning för enstaka dagar med möjlighet att jobba mycket. Arbetstiden är förlagd till såväl dag, kväll som helg.
KOMPETENS Minst 3 års erfarenhet som servitris/servitör. Du är van att ensam hantera en station i matsalen och känner dig bekväm med att presentera såväl mat som dryck. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande. Du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten. Vi följer kollektivavtalet enligt HRF. Lön utifrån kollektivavtal och erfarenhet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach