OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se
.
STORULVÅN SÖKER MAT- OCH DRYCKESCHEF
Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!
På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre.
STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar, en restaurang med 120 platser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta.
Vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Vårt matutbud är en viktig del av gästens upplevelse. I restaurangen erbjuder vi våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vi serverar också våfflor, hembakat bröd och fikabröd.
Vi brinner för det lokala utbudet från Jämtland.
Mat- och dryckeschef
I din roll på STF Storulvån Fjällstation är du en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse. Du ingår i vår driftgrupp där vi bygger vi basen för våra gäster, medarbetare och verksamheten.
Vad innebär rollen som mat- och dryckeschef?
* Övergripande ansvar för drift av både kök och matsal
* Övergripande personalansvar för ca 20 medarbetare, med rekrytering, schemaläggning, medarbetarsamtal, introduktion, arbetsmiljö, mm.
* Leda och fördela arbetet samt säkerställa fungerande arbetsrutiner inom respektive arbetsområde.
* Ansvar för budget, nyckeltal och resultatuppföljning
* Ansvar för produkt, kvalitet och utveckling av bar-, kök och restaurangverksamhet, i samråd med platschef
* Hantera kassa och hotell- och bokningssystem
* Stötta upp fjällstationen och dina kollegor i andra uppgifter
Vem är du?
* Du har en bakgrund som ledare inom restaurangbranschen och ett stort intresse för ditt yrke. Du blir motiverad av att få utveckla och driva verksamheten framåt.
* Dina medarbetare och kollegor är din första gäst. Du är intresserad av att skapa ett bra team och en känsla för att vi gör detta tillsammans.
* Tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Du uppskattar ordning och reda och har ekonomisk förståelse.
* Meriterande om du har erfarenhet av hotellsystemet Hotsoft och kassasystemet Cesar och har goda dryckeskunskaper.
Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad.
Anställningen är en åretruntanställning.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker till Storulvån Fjällstation och varför du tror att du skulle passa hos oss. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång.
Besök gärna vår hemsida www.svenskaturistforeningen.se/storulvan
Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Carl Johan Ingeström på carljohan.ingestrom@stfturist.se