OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Björklunda är ett korttidsboende för personer med olika sjukdomar och funktionsnedsättningar. Miljön är hemlik och intim. Då kollektivtrafiken är mycket dålig krävs att du har körkort och tillgång till bil
Du är utbildad kock med erfarenhet. Du är trevlig, utåtriktad, flexibel och självständig. Du gillar att göra det där lilla extra och har ett genuint intresse för mat och matlagning. Personlig lämplighet är a och o.
Vi lagar all mat från grunden och har självklart ett ekologiskt och närproducerat önskemål kring råvarorna. I arbetsuppgifterna ingår bl.a planering och tillredning av två huvudmål om dagen, sju dagar i veckan, till ca 20 personer. Matlagningen styr du själv över- men den ska vara varierande och näringsrik. Vi bakar även fikabröd och annat bröd dagligen. Inför helgen förbereds maten så långt det är möjligt (lite festligare och med efterrätt) så att helgpersonalen kan slutföra/ värma den. Vi har boende och personal från flera olika länder- så gärna kost med influenser från olika delar av världen. Bekväma arbetstider (vardagar 8-15) och tjänsten är på 88 % av en heltid.
Tjänsten gäller från och med 1/3 och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Det är meriterande om du har kunskap i näringslära och specialkost. Att du kan HACCP (egenkontroll) är självklart samt att du är ekonomisk och flexibel.
Arbetet är mycket fritt och självständigt och du kommer att vara en av de boendes (och personalens) absolut viktigaste personer, då god mat är livskvalitet!
Arbetsplatsen är en större villa, med egen trädgård. Odlingsmöjligheter finns!
Köket är helt nyrenoverat och anpassat för att laga mat i större skala