OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. OBS! Tidigare erfarenhet är ett krav!
Vårt styckeri består av ett gäng på åtta medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt sälj- och kundservicepersonal. Vi söker dig som vill arbeta med vårt härliga team på vårt styckeri med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–15.00.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av främst nöt men även gris, lamm och får. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till packning. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
––––––––
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.