OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän, när dessa bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Du hittar det i vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och i både offentliga och privata storkök.
Vi söker nu dig som är en kunnig styckare och har erfarenhet av nöt-, lamm och grisstyckning. Tidigare erfarenhet är ett krav.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på fem medarbetare med lång erfarenhet i branschen samt verksamhetschef. Vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats. Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration och VD arbetar. Vi söker dig som vill arbeta med på vårt härliga team på vårt styckeri i Uddevalla (Kuröd) med fin- och grovstyckning till våra kunder inom E-handel, butik samt restaurang och storkök.
Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00–14.45 och tillträde är omgående.
Anställningsformen är deltid på två dagar / vecka med provanställning på 6 månader stor chans till förlängning och utökning.
Vi har kollektivavtal med Livs. Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss kommer vara fin- och grovstyckning av gris, lamm, får och nöt. Men du kommer till viss del arbeta i hela kedjan från inkommande djur till expedierad order. Då våra kunder både är storkök, restaurang, butik och privatpersoner så varierar både styckningssätt och packning över en arbetsvecka.
#jobbjustnu