OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kötthallen Sorunda är en av Sveriges främsta restauranggrossist på kött och chark. Vi är specialister på det vi gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att vi ska behålla vår ledande position. Vi söker nu efter en produktionsmedarbetare / styckare som gör sitt yttersta för att ge våra kunder en produkt utöver det vanliga!
Som produktionsmedarbetare / styckare hos oss erbjuds du ett rörligt arbete i ett familjärt företag som ligger i framkant när det gäller kött & chark-produkter. Du får jobba med kvalitetsprodukter, såsom lamm och grisar från egna gårdar, nötkött som möras i vårt unika mognadsrum eller fjällkor som får högsta betyg för Exceptionell råvara. Vi vill hela tiden utvecklas och du får vara med och ta fram nya typer av styckningsdetaljer och arbetssätt. De råvaror som du styckar och bereder hamnar till slut på tallriken hos många av de bästa krogarna i Sverige. Du är med och utvecklar restaurangbranschen samtidigt som du utvecklar dig själv.
Du kommer att arbeta med beredning, malning och styckning av många olika djurslag som nöt, fläsk, lamm, vilt och fågel. Vi har även egen korvtillverkning och saltning. Du jobbar i ett team på 8 personer som alla har ett stort engagemang och gedigen kunskap om kött och styckningsdetaljer, t ex finns det kollegor som kan stycka en lammstek på 17 olika sätt!
Vi söker dig med knivvana, antingen ifrån att ha arbetat som kock eller med livsmedel på något annat sätt. Erfarenhet av styckning av kött är såklart meriterande men annars får du lära dig hos oss. Eftersom våra kunder förutsätter att de alltid får högsta kvalitet är det extremt viktigt att du är noggrann och har ett högt kvalitets- och kundfokus.
Tjänsten är ett vikariat på ca nio månader, med tillträde så snart som möjligt, men än viktigare att du kan börja snabbt är att vi hittar rätt person så vi anpassar startdatum efter dina behov. Det kan finnas möjlighet till förlängining av anställningen. Vi har idag verksamhet måndag – fredag mellan kl 06-18. Du jobbar heltid, 40 timmar/vecka, på ett rullande schema: varannan vecka börjar du 06:00 och varannan vecka 09:00. Arbetsplatsen är i Västberga söder om Stockholm City.
Vem är du?
• Du är noggrann, gillar ordning och reda och har stort kvalitetsfokus utan att vara fyrkantig.
• Du har god knivvana.
• Tidigare arbete med kött och chark är ett stort plus.
• Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.
• Du talar svenska obehindrat. Detta för att vi ska kunna kommunicera med varandra till vardags och det är oftast snabba ärenden som måste hanteras.
Vad får jag av er?
• Kollegor med kunden i fokus och med en djup kompetens om våra produkter. Exempelvis finns riktiga köttnördar som gärna pratar marmoreringsgrader och syrahalt på köttet eller vilken gård kossan betade på innan den hamnade hos oss och det finns många att prata med om ditt intresse för kött & chark.
• Ett härligt gäng arbetskompisar som du kan skratta med och som gärna hjälper varandra.
• Ett tryggt företag och stabilt företag som gärna investerar i förbättringar.
• Kollektivavtal. Vi går under Livsmedelsavtalet.
• En familjär, handlingskraftig och flexibel organisation med korta beslutsvägar.
• Det som du i övrigt kan tänkas behöva som friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, matförmån, subventionerad massage samt färsk frukt och kaffe.
Hur gör jag?
Visst låter det intressant? Ansök via vår hemsida senast 2022-12-30. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess bakgrundskontroll, tester och intervjuer.
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Hörström på johan.horstrom@kotthallen.se.