OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef/Kock till Sundsgården Hotell & konferens
Sundsgården är beläget i ett naturskönt område med utsikt över Öresund. Vi är en av Sveriges största folkhögskolor och sedan drygt 30 år driver vi även en välrenommerad Hotell- & Konferensanläggning med ett 90-tal hotellrum och 12 konferenssalar. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Varje medarbetare delar Sundsgårdens värdegrund, om alla människors lika värde och jobbar i enlighet med våra ledstjärnor: inkludera, visa tillit, utmana och respektera.
Vi fortsätter utveckla vår verksamheten och behöver därför utöka vårt team i köket. Dig vi söker hyser en kärlek till god mat och har känsla för det lilla extra vad gäller såväl smaksättning som upplägg, och alltid med gästens helhetsupplevelse i fokus. Vi söker dig med egna idéer och entusiasm som tillsammans med övriga teamet fortsätter utveckla vår fina verksamhet framåt. Du kommer vara kökschefens högra hand och du behöver vara trygg i din roll som ledare.
Arbetsuppgifter
-Dina arbetsuppgifter är att förbereda och planera köket. Du behöver kunna arbeta självständigt och samtidigt kunna vara en god lagspelare.
-Du bör ha en god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Med god förmåga att hantera stress. Du brinner för maten & har mycket energi, mod & begeistring.
-Du har god organisatorisk förmåga. Vi lagar all vår mat från grunden.
-Du kommer vara med att ta fram och utveckla nya koncept, menyer & våra framtida nysatsningar
-Du kommer vara ansvarig för köket när kökschefen inte är på plats.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med ett stort matintresse som vill vara med och utveckla nya koncept och menyer. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Du är välorganiserad och har en förmåga att leda flera processer parallellt, utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Du är prestigelös och har inga problem att hoppa in där det behövs.
Kvalifikationer
· Kockutbildning
· Minst tre års erfarenhet från kök och restaurang.
· Utbildning i HACCP
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Din närmsta chef kommer att vara Kökschefen.
Omfattning: Tillsvidareanställning 100 %. Provanställning 6 månader.
Tillträde: Snarast.
Ansökan: Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 28 feb 2023. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka din ansökan till: daniel.andersson@sundsgarden.se
Märk ansökan: Souschef/Kock
Vi tar enbart emot ansökningar via mail.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Daniel Andersson 076-540 38 47 eller daniel.andersson@sundsgarden.se