OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Supervisor - Restaurangföreståndare
Är det dags för en utmaning?
Vi söker dig till vårat härliga team på Quality hotell, som har förmågan Att stötta leda organisera driften ( kvällstid (ca 2 pass i veckan) samt dagtid och även helger förekommer)
I rollen ingår: Planering, schemaläggning, personalansvar, rekryteringar, utbud, inköp
Du kan organisera och strukturera upp veckorna, har god överblick och ser inte bara det som behöver göras utan även det som kan komma behövas och ser till att personalen tar ansvar för sina arbetsroller - dagarna och kvällarna ska flyta och vi tror på att man även jobbar side-by-side med sin personal i driften.
Stämmer av med medarbetarna och ledningen att driften fungerar som den ska, vårat sortiment, ser till att schemat fungerar och att restaurangen/driften är rätt bemannad med dig själv på plats vid behov.
Du har daglig kontakt med personalen gällande ansvarsområde, mående och dynamiken i gruppen.
Du är glad och framåt - kommunikativ såväl arbetsmässigt som med våra gäster och axlar rollen med stor ödemjukhet.
Erfarenhet:
Vi tror det är mest lämpligt att du besitter restaurangerfarenhet vilket gärna får innebära flerårig från branschen med allt vad detta innebär.
Vi jobbar med allt från a la carte, event, fester samt konferenser - allt detta i en salig blandning och stor variation på dagar - ingen dag är den andra lik och du är därav en anpassningsbar individ som förstår helheten.
Tillsvidareanställning, avtalsenlig lön med ansvarstillägg
intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet, så tveka inte att komma förbi oss eller så mejlar du ditt cv/personliga brev direkt till Charlott.ivestrom@choice.se