Talangfulla Kockar och köksmästare sökes till Stockholm

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Sodexo växer och vi behöver kockar och köksmästare till våra kök inom alla olika verksamheter såsom privata företagsrestauranger, skolor, sjukhus, hotell- och konferensanläggningar.

Vi söker både dig som är erfaren och dig som precis påbörjat din kockkarriär.

Söker du som kock  bör Du ha kockutbildning. Allt mer matlagning görs från grunden även i de offentliga köken och vi ser gärna att du är kreativ och modern i din matlagning. Du bör ha datakunskaper och kunna svenska i tal och skrift. Kunskap och erfarenhet av specialkost är meriterande.

Söker du som köksmästare bör du utöver ovanstående ha minst tre års erfarenhet av att arbeta som köksmästare.Som Köksmästare ansvarar du för att organisera och leda arbetet i köket.  Du har budget- och resultatansvar. 

Att du är noggrann, positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra ser vi som en självklarhet.

Utvecklingsmöjligheter

Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och att jobba i olika typer av restauranger och kök. Genom vårt samarbete med Svenska Kocklandslaget får du möjlighet att inspireras och samarbeta med några av landets bästa kockar. Vi genomför interna matlagningstävlingar och stöttar dig som vill delta i externa tävlingar. Vi ordnar gästspel i våra svenska kök men möjliggör även besök och jobb på våra restauranger utomlands.

Placering och arbetstider

Du kommer att arbeta i Stockholm med omnejd. Arbetstiden hänger samman med i vilken typ av kök du kommer att arbeta. I många av köken arbetar du endast dagtid.

På konferensanläggningarna omfattar arbetstiden även kvälls- och helgarbete.

Din ansökan vill vi ha senast 15 maj 2015 och endast via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.  

 Har du frågor kontakta någon av nedanstående via mail

helene.loftby@sodexo.com

Emma.tagt@sodexo.com

 

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt gällande kollektivavtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 28 mars 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010