OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor för event upp till 1000 personer. Vi hoppas du vill vara en del av Team Scandinavia.
Till vår Food & Beverage avdelning söker vi en Team Leader Banqueting som rapporterar till Restaurant Manager.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR:
Leda och fördela arbetet inom ansvarsområdet i enlighet med företagets standard
Aktivt arbeta för att motivera och coacha personalen på avdelningen
Leda och fördela arbetsuppgifter så att rutiner och policys följs enligt checklista
Kontrollera beläggning/arrangemang i hotelldatasystem och anpassa personalbehovet
Kontrollera trace rapport och arrangéer i hotelldatasystem och se till att de följs upp och genomförs
Göra stationsindelning och instruera personalen om de arrangemang som är bokade
Hantera eventuella klagomål från gäster och följa Making it Right
Kommunicera ändringar i arrangeér till övriga avdelningar
Komma med förbättringsförslag i samråd med avdelningen
Närvara på konferensmöten/driftsmöten
Aktivt delta i den operativa driften
Rapportera timmar i systemet PMI och koda samma timmar i lönesystemet Timeplan
FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN:
Flerårig dokumenterad erfarenhet från en liknande tjänst
God datavana och kunskaper i Officepaketet. Hotelldatakunskaper är inte ett krav, men meriterande
Flexibel, målfokuserad med förmågan att se till helheten
Gästfokuserad med Yes I Can-attityd samt kvalitetsmedveten, stresstålig och kreativ
God ledar- och samarbetsförmåga med förmågan att motivera
God organisatör med öppenhet för förändringar
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete inom en stor internationell hotellkedja
100% tillsvidare tjänst.
Oregelbundna arbetstider, inklusive helg