OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos Holiday Club mättar vi både små och stora magar med vällagad frukost, lunch och middag samt allt däremellan. Oavsett om våra gäster har tillbringat dagen ute på fjället, längs med Åre Strand eller inne på hotellet så tänker vi att det du äter idag är bränslet för morgondagens upplevelser.
Inom hotellet driver vi flera restauranger och barer. Vi har ofta flera olika målgrupper i huset samtidigt och vi levererar regelbundet större eventprodukter till våra kunder. Affärstrycket i vår verksamhet varierar snabbt och du behöver samarbeta med både partners, leverantörer och kunder.
För att trivas i rollen är du en teamplayer som arbetar nära ditt team och du trivs som bäst när du får leverera matglädje till våra gäster. Arbetet blir lättare om du kan prata flytande svenska eller engelska och det blir roligare när du aktivt är med och bidrar till en god stämning på jobbet.
Ditt ansvar hos oss
Att utifrån verksamhetens kommersiella plan leverera mat med fokus på kvalité, kundnöjdhet och lönsamhet. Att utifrån verksamhetens KPI mål leda arbetet i köket genom ett närvarande och coachande ledarskap.
Du leder och fördelar arbetet inom avdelningen Kitchen. Dina huvudarbetsuppgifter är att;
- Leda det dagliga arbetet i köket
- Beställa varor och planera framåt
- Vara behjälplig vid personalplanering och schemaläggning
- Arbeta som kock tillsammans med resten av teamet
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter efterlevs
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
- Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av en ledande roll i kök
- Passion för att skapa god och hälsosam mat för aktiva människor
- Intresse för mat, fjäll och friluftsliv
Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Tillträde i mitten av december eller enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Food & Beverage Manager och placeringen är i Åre. Kollektivavtal mellan Visita och Unionen tillämpas på tjänsten.
Sista ansökningsdag är den 31:a oktober. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta jan.olander@holidayclub.se
Välkommen med din ansökan!