OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos Holiday Club mättar vi både små och stora magar med vällagad frukost, lunch och middag samt allt däremellan. Och oavsett om våra gäster har tillbringat dagen ute på fjället, längs med Åre Strand eller inne på hotellet så tänker vi att det du äter idag är bränslet för morgondagens upplevelser.
Inom hotellet har vi flera restauranger och barer där tempot växlar snabbt utifrån vädrets makter och det totala aktivitetsutbudet i byn. Våra gäster är både dom som bor på hotellet och i våra lägenheter som gäster på genomresa eller som har annat boende i byn. Arbetet är mångsidigt och sysslor på andra avdelningar kan förekomma.
För att trivas hos oss är du en teamplayer som gillar att möta och ta hand om gäster. Du är utåtriktad och delar med dig av tips och kunskaper. Om du har ett intresse för mat och dryck blir jobbet ännu roligare och om du dessutom arbetar utifrån våra värdeord aktiv, nyfiken och inkluderande så kommer vi vara en perfect match.
Du som söker:
- Pratar flytande svenska och god engelska
- Trivs när det är högt tempo med stora gästflöden
- Har gått ut gymnasiet
Meriterande:
- Relevant utbildning
- Tidigare erfarenhet av a la carte och bankettservering
- Tidigare erfarenhet från serviceyrke
Vi erbjuder dig;
Anställningsform: Säsongsanställning (med start under v.51)
Omfattning: 75%
Arbetstider: Varierande (morgon, dag, kväll och helger)
Lön; Enligt kollektivavtal mellan Visita och HRF
Plats: Holiday Club Åre
Sista ansökningsdag 31:a oktober. Intervjuer sker löpande och tillsättning sker löpande. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta;
Food & Beverage Manager jan.olander@holidayclub.se
Välkommen med din ansökan!