OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos Holiday Club mättar vi både små och stora magar med vällagad frukost, lunch och middag samt allt däremellan. Och oavsett om våra gäster har tillbringat dagen ute på fjället, längs med Åre Strand eller inne på hotellet så tänker vi att det du äter idag är bränslet för morgondagens upplevelser.
Inom hotellet driver vi flera restauranger och barer. Vi har ofta flera olika målgrupper i huset samtidigt och vi levererar regelbundet större eventprodukter till våra kunder. Affärstrycket i vår verksamhet varierar snabbt när gästerna besöker frukostmatsalen, Eatery Åre, O'Learys Åre eller något av evenemangen i vår arena.
För att trivas hos oss är du en teamplayer som gillar att leverera kvalitativa matupplevelser i ett högt tempo med ofta stora gästflöden. Om du dessutom arbetar utifrån våra värdeord aktiv, nyfiken och inkluderande så kommer vi vara en perfect match.
Dina arbetsuppgifter:
- Arbete som kock i något av våra 2 kök
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
- Följa lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter
- Bidra till en god och effektiv arbetsmiljö i köket
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
- Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av kockyrket
- Passion för att skapa god, hälsosam mat för aktiva människor
- Intresse för mat, fjäll och friluftsliv
Vi erbjuder dig;
Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 mån provanställning)
Omfattning: 75% och 100% enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande (morgon, dag, kväll och helger)
Lön; Enligt kollektivavtal mellan Visita och HRF
Plats: Holiday Club Åre
Sista ansökningsdag är den 22:a juni. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår Team Leader Kitchen andrew.williams@holidayclub.se
Välkommen med din ansökan!