OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Butiken har bl.a. vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och priset som ”Årets Matglädjebutik” vid flera tillfällen. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner och en hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Vi söker en Teamschef Färskvaror som är ansvarig för att skapa inspirerande avdelningar där kunden står i centrum. Teamchef Färskvaror ansvarar för Frukt och Grönt och Mejeri. Vi arbetar med teamplock och som Teamchef är man arbetsledare i teamet som består av ca 20 personer. Du har ansvar för att avdelningarna är lönsamma och du driver arbetet och utvecklingen framåt på ett inspirerande sätt mot budgeterade mål. Vi är inne i en mycket expansiv utveckling och ska fortsätta att utvecklas i den riktningen. Vi arbetar ständigt efter att möta våra kunders önskemål.
Som ledare verkar du för att dina medarbetare trivs, utvecklas och växer i sina roller. Du ingår även i butikens ledningsgrupp som består av Butikschef, Försäljningschef Saluhall, Matutvecklingschef, Teamchef Färskvaror och Teamchef Kolonial . Du rapporterar till Butikschef.
Att du har en passion för mat och möten med människor ser vi som en självklarhet. Du har goda ledaregenskaper och gillar att arbeta med människor. Du har flera års erfarenhet från livsmedelshandeln och goda kunskaper i att driva Frukt & Grönt-avdelning och Mejeriavdelning. Du är bra på att driva försäljning, är handlingskraftig, positiv och löser problem när de uppstår samt ser förbättringsförslag och förverkligar dessa.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat
Tillträde snarast. Tjänsten är heltid och innebär arbete både dagtid, kvällar och helger. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Krister Skeppler tel. 070-6675922.
Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson