Teamleader

Arbetsbeskrivning

Som Teamledare i servering kräver det mycket närvaro i företaget för att upprätthålla en bra verksamhet och god kontroll. Som en del av restaurangens ledningsteam ansvarar du tillsammans med General Manager och Assisterande General Manager för kvalitetssäkring och vidareutveckling av företaget och Egons starka varumärke inom följande områden: daglig drift, marknadsföring, ekonomisk styrning, kostnadskontroll, konceptdisciplin och viktigast av allt - personalhantering. En Egon Restaurant har mellan 20 och 80 anställda, det är därför en fördel att ha tidigare ledarerfarenhet. Villkor och årliga bonusar anses vara en av de bästa i både vår bransch, liksom liknande branscher med personalansvar.
Egon Restaurant utvecklas och expanderar ständigt. Befintliga ledare som vill ha nya och större utmaningar internt ges ofta möjlighet till vidareutveckling.
VEM ÄR DU?
En person som älskar restaurangbranchen, allt som den innebär samt vill ta nästa steg i karriären. Som sitter på dessa egenskaper:
• Lösningsorienterad
• Engagerad
• Entusiastisk
• Har yrkesstolthet
• Villig att lära
• Gillar högt tempo
• Bra attityd och moral
Checkar du av alla punkter och är över 20 år?
Sök till oss på antingen mail eller hemsida.
Tack och lycka till!
Erika Lundberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Norentuna AB Sollentuna
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 26 december 2021
  • Ansök senast: 25 januari 2022

Postadress

Sollentunavägen 165 D
Sollentuna, 19147

Liknande jobb


28 november 2024

Cafébiträde/ servitris

28 november 2024

Serveringspersonal

7 november 2024

Servitör

28 november 2024