Teamledare

Teamledare

Arbetsbeskrivning

Område Måltid Jönköping

Inspirerande, lyhörd och god ledarskapsförmåga! Känner du igen dig? Nu erbjuds möjligheten till ett meningsfullt arbete i en verksamhet med ständig utveckling!

Vi söker
Vi söker en teamledare till vår verksamhet i Jönköping. Den vi söker är utbildad inom hotell och restaurang eller har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från en arbetsledande position. Det bedöms meriterande om du arbetat med resultatansvar och är van vid verksamhetsuppföljning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetet bedrivs vardag som helgdag, resor kan förekomma och vi vill därför att du har B-körkort.

Du erbjuds en konkurrenskraftig verksamhet i ständig utveckling där du förväntas bidra med kunskap och inspiration. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att trivas hos oss
För att lyckas i rollen som teamledare har du en god kommunikativ förmåga vilket gör att du för ett gott samarbete och bibehåller goda relationer med kunder och personal. Du ser till varje individ och har ett kommunikativt och tillitsbaserat ledarskap. Du är serviceinriktad med ett lyhört, flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du har en tydlig arbetsledning och driver mot uppsatta mål med effektivitet och optimerade flöden. Du är driftig och kan fatta beslut.

Vi ser även att rätt person har en hög stresstålighet och tycker om ett högt tempo. Du har en stark vilja och förmåga att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Att arbeta utifrån resultatmål och verksamhetsekonomi är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med
Som teamledare är ditt huvudsakliga uppdrag att leda och fördela det dagliga arbetet för att förstärka det operativa ledarskapet på arbetsplatsen. Du har översyn och ansvar för en god daglig bemanning samt prioritering. Du arbetsleder ett mindre team med gemensamma arbetsuppgifter.

Du arbetar i HACCP och följer frekvent uppsatta mål och statistik tillsammans med enhetschefen och övriga teamledare. Du bidrar till effektivitet i processer och arbetssätt. Du bidrar till en god kommunikation mellan medarbetare, chef och ledning. Du är en del av teamet och säkerställer att ett gemensamt ansvar tas för de uppgifter och uppdrag som ska slutföras. Du främjar kreativitet, delaktighet och motivation hos medarbetarna.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar för att ge god service till patienter, besökare och personal, samtidigt som vi eftersträvar att nå uppsatta mål enligt regionens hållbarhetsprogram. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Charlott Andersson, telefon 010-2421033, 0761377145. Sista ansökningsdag är den 17/11.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga relevanta intyg och betyg med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område måltid medverkar till en måltidsupplevelse som präglas av glädje, kundnytta och trygghet. Vi serverar goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt medarbetare och besökare till restauranger, café och butik. Vi söker ständiga förbättringar, är en hälsofrämjande arbetsplats och arbetar aktivt för att uppfylla Regionens hållbarhetsmål. Vi är kundfokuserade och skapar en gemensam plattform för måltidsfrågor.

Våra medarbetares samlade erfarenheter och kunskap tas tillvara och bidrar till vår vision:

Vi leder och driver den framtida måltidsutvecklingen inom Regionen!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Jönköpings län
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 oktober 2021
  • Ansök senast: 17 oktober 2021

Besöksadress

Husargatan 4
None

Postadress

Husargatan 4
Jönköping, 55111

Liknande jobb


Köks- och konferensansvarig

Köks- och konferensansvarig

1 november 2024

Köksmästare

10 oktober 2024

Handledare café

Handledare café

2 september 2024

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

30 augusti 2024