Teamledare till livsmedelsproduktion

Teamledare till livsmedelsproduktion

Arbetsbeskrivning

Snellman Sverige AB/Carolines Kök söker teamledare till livsmedelsproduktion
Snellman Sverige AB en del av Snellman koncernen, Finlands största familjeägda företag inom kött, chark och färdigmat med ca 2 000 anställda och omsättning på ca 5 miljarder kronor. Koncernen inkluderar 10 bolag i Norden. Verksamheterna i Sverige driver starka varumärken såsom Carolines Kök, Mr Panini, Familjen Snellman samt Mush och Foodax.
På fabriken i Stockholm, som är arbetsställe för tjänsten, arbetar 70 personer och här tillverkas mer än 600 000 portioner mat varje månad.
Med över 100 centralt listade artiklar är Carolines Kök marknadsledande på paj och färdigmat på storpack i dagligvaruhandeln. Sortimentet finns även på flertalet av de ledande foodservice grossisterna.

Inom koncernen är alla produktionsenheter certifierade mot GFSI standarder, i Sverige mot FSSC22000.


Dina ansvarsområden
Som teamledare i köket har du en viktig och central roll där du leder det dagliga arbetet så att det genomförs enligt uppsatta rutiner samt uppfyller verksamhetens kvalitetsmål.

Genom att motivera och entusiasmerar dina kollegor skapar du en arbetsmiljö där de trivs samt kan utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert, tryggt och korrekt sätt. Även inskolning av ny personal inklusive hygienutbildning ingår i dina ansvarområden.

Du ansvarar för att hygienregler efterlevs samt för frisläppande kontroll som säkerställer att tillverkade produkter uppfyller uppsatta kvalitetskrav.

Arbetet sker i nära samarbete med produktionschef och kvalitetschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som teamledare är roligt, stimulerande och utvecklande.

Ansvar för skift i produktion
Bemanning och schemaläggning
Coacha teamet så att arbetet genomförs enligt uppsatta regler och rutiner
Personalfrågor i samråd med produktionschef och HR ansvarig
Säkerställa att kvalitetsmål uppnås och att processer baserade på kvalitetssystemet följs
Löpande kontrollarbete; dokumentationskontroll, att hygienregler följs samt avvikelsehantering
Frisläppandekontroll
Tillsammans med produktionsledning vidareutveckla och förbättra befintliga processer i produktionen
Deltar i systematiskt arbetsmiljöarbete tillsammans med skyddsombud


Som en del i din personliga utveckling får du intern ledarskapsutbildning.

Fokus ligger på att leda och säkerställa att produktionen fungerar väl under ditt skift men kan även innefatta att du arbetar operativt i produktionen vid till exempel frånvaro eller i samband med inskolning av ny personal.
Erfarenhet och kvalifikationer

Du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete med ledarskapsansvar i livsmedelsproducerande företag eller storkök.
Vi lägger stor vikt på rätt inställning och personlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående och driven. Som person är du noggrann och strukturerad.
Du har ett stort engagemang för ditt jobb, är lösningsorienterad och drivs av att det finns en affär i andra änden av produktionslinjen och bidrar till att den affären ska bli så bra som möjligt.

Du utrycker dig både muntligt och i skrift på svenska. Ytterligare språk är meriterande.
Köksutbildning är ett krav.
För mer information och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.
Provanställning 6 mån tillämpas.
Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta alexandra.gronros@carolineskok.se
Ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk skickar du till alexandra.gronros@carolineskok.se Märk din ansökan med ”Teamledare Kök”
Vi kommer göra löpande urval, sista ansökningsdatum är 7 oktober.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Snellman Sverige AB, Carolines Kök Saltsjö-Boo
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 oktober 2024
  • Ansök senast: 13 november 2024

Postadress

Svarvarvägen 4 B
Saltsjö-Boo, 13238

Liknande jobb


20 december 2024

20 december 2024

Area Manager/Teamledare

Area Manager/Teamledare

20 december 2024