OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
ARBETSUPPGIFTER
Måltidsverksamheten ligger organisatoriskt inom kommunstyrelseförvaltningen och tillhör teknik och service. I Lekebergs kommun finns det två tillagningskök, Hidinge kök och Centralköket. Där tillagas idag all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Köken tillsammans producerar ca 1 500 måltider varje dag. Måltidsverksamheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Hidinges nybyggda kök från 2014 är lättarbetat och genomtänkt med stora öppna ytor och nya maskiner att arbeta med. I köket arbetar i dag 3 kockar och två måltidsbiträden. Köket tillhandahåller även varor och mellanmål till kunderna.
Vi söker nu en teamledare till Hidinges produktionskök.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att vara arbetsledare över teamet och arbeta med kostdataprogrammet Mashie.
I rollen som teamledare ingår även matlagning, beställning av varor, kommunikation med mottagande verksamheter, egenkontrollprogram och kvalitetssäkring.
Uppdelningen av tjänsten är 40 % produktion och 60 % administration.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har utbildning inom storhushåll, hotell- och restaurang, eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
- har goda kunskaper och erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie
- har kunskap om egenkontroll och specialkost.
- är noggrann, flexibel och lösningsfokuserad.
- är serviceinriktad
- är bra på att samarbeta
- är en god administratör
- gärna ha erfarenhet av arbetsledning
Du får gärna ha erfarenhet från både den privata restaurangbranschen, såväl som från offentlig måltid.
Du behöver även vara en duktig och engagerad kock med stor passion för mat!
Du vill vara med och utveckla den offentliga måltiden genom nya moderna metoder och tankesätt. Du är öppen för nya direktiv, nyfiken, lyhörd och lösningsorienterad. Du sprider din matglädje till våra viktiga gäster som består av barn, pedagoger och seniorer. Du ser betydelsen av ditt arbete för helheten i verksamheten. Nyckeln till framgång tror vi ligger i ett nära samarbete mellan kök, pedagogisk verksamhet och vård där köket är en integrerad del av dessa verksamheter.
I verksamheten arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tf måltidschef Anna Brorsson
0585-48889
Administrativ chef Gustav Olofsson
0585-489 66
Måltidschef Anna Brorsson
0585-488 89