OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Leröy Smögen Seafood AB söker Teknik och underhållschef
Leröy Smögen Seafood AB söker en Teknik och underhållschef till vår produktionsanläggning vid strandkanten i Kungshamn. Har du ett tekniskt intresse, är trygg att leda och utveckla andra människor samt van att projektleda olika typer av tekniska projekt och installationer så har vi en spännande tjänst till dig.
Arbetsuppgifter
Som Teknik och underhållschef så har du det övergripande ansvaret för företagets maskiner och fastighet. Du leder en underhållsgrupp bestående av mekaniker, fastighetstekniker och inhyrda elektriker som utför både avhjälpande och förebyggande underhåll. Du koordinerar externa leverantörer och håller ihop nyinstallationer och projekt från offertförfrågningar till genomfört projekt. I rollen som Teknik och underhållschef ingår du i företagets ledningsgrupp.
I rollen ingår ansvar för:
- Avhjälpande och förebyggande underhåll
- Fastighetens tekniska utrustning
- Fastighetens inre och yttre miljö samt brandskydd
- Arbetsmiljö och riskanalyser
- Samordningsansvar för våra entreprenörer
- Energiförbättrande åtgärder
- Budgetansvar inom ansvarsområde
Krav på person och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du som söker vara en trygg ledare med en bakgrund inom underhåll och teknik. Du gillar att växla mellan att diskutera och lösa tekniska utmaningar på golvet med dina kollegor med att arbeta mer långsiktigt och strategiskt med tekniska projekt. Du har en bakgrund från producerande verksamhet och det är meriterande om du har bakgrund från livsmedelsproduktion och projektledning.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Vänligen besök www.leroy.se för mer information om företaget. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Philip Samuelsson, philip.samuelsson@leroy.se
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig Josefin Cronebäck
0523-66 70 41
070 667 42 60