Till Landvetter Airport söker vi souschef

Arbetsbeskrivning

Nyckelord för vår verksamhet är passion för kvalitet, servicekänsla, initiativförmåga och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är kreativitet, nytänkande och noggrannhet. Du älskar naturligtvis att arbeta med och för människor vilket gör att du ger den bästa servicen! Tycker du om utmaningar, har ett stort matintresse, kvalitetskänsla och är flexibel är det här ett arbete för dig. Arbetet innebär såväl praktiska som arbetsledande uppgifter. Du kommer att ansvara för den dagliga driften, inköp och personalplanering. Du har minst några års kökserfarenhet, restaurang/köksutbildning samt tidigare erfarenhet från restaurang. SSP driver restauranger och butiker i 28 länder. I Sverige är vi 750 medarbetare som serverar 30 miljoner gäster per år. Verksamheten bedrivs på platser med mycket folk i rörelse som stationer, flygplatser och arenor. Våra varumärken är egna eller franchisade. Vi ägs av EQT. Se www.ssp.se.

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024