OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.
Vill du dela med dig av din matglädje och samtidigt få möjligheten till att göra skillnad på riktigt? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det vanliga? Vi söker dig som önskar en timanställning där du kommer att arbeta var tredje helg. Kanske är du just nu student inom kostvetenskap och önskar att få arbeta vid sidan av dina studier. Då är du rätt person för denna roll!
Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Vår vision är att ”Bra mat gör gott” och patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer.
Om rollen
Som dietkock på Signatur by Coor på Karolinska Universitetssjukhuset kommer du att arbeta i kökets nav med att tillaga specialkost enligt recept och beställningar till inlagda patienter. Ditt hjärta ligger i smakernas och grytornas värld och du trivs i ett sammanhang där du känner att du kan få vara med att göra skillnad på riktigt. I din roll som dietkock arbetar du tillsammans med dina kollegor för att skapa en helhetsupplevelse för patienter, anhöriga och vårdpersonal med fokus på hållbarhet och hälsa. Maten ska vara både god, näringsrik och aptitlig samtidigt som den är helt anpassad efter patienternas förutsättningar och behov.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Självständigt och i team förbereda och tillaga mat enligt gällande specialkostmenyer och recept i både varm- och kallkök
• Administrativt arbete som till exempel att skriva ut följesedlar och etiketter
• Packa matlådor
Tjänsten är en timanställning där du kommer att vara schemalagd var tredje helg mellan kl 08:00-17:00. Det finns även väldigt goda möjligheter till att tjänsten sedan övergår till ett hel- eller deltidsvikariat under den kommande sommarperioden. Du kommer att vara placerad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.
Vår kandidat
Vi söker dig som idag antingen studerar kostvetenskap med kompetens inom specialkost eller som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som kock. Det är mycket meriterande om du sedan tidigare även har erfarenhet av liknande arbete inom storkök inom vård och omsorg. För att lyckas i rollen bör du ha kunskap och erfarenhet av både A- och E-kost, olika konsistensanpassade koster som timbal- och flytandekost och har med mycket stolthet lagat specialkost från grunden. Vi tänker oss att mat är din stora passion och att du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett näringsrikt och aptitligt sätt. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Vi ser med fördel även att du har en god datorvana då viss administration ingår.
Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi givetvis att du har ett genuint intresse av matlagning samt att du om person gillar att göra skillnad för andra. Som person ser vi gärna att du är trygg, lyhörd samt har en positiv och hjälpsam framtoning. I ditt dagliga arbete kommer att du att komma i kontakt med kundens personal samt dina kollegor vilket förutsätter att du både är tillmötesgående samt trivs i samspel med andra likväl som att du har förmågan till att kunna arbeta helt självständigt. Du har en stark drivkraft till att vilja leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar och uppskattar den kreativa friheten som rollen innebär. Vi tänker oss att du har ett stort engagemang med en förmåga till att inspirera samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann med en prestigelös framtoning.
Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet till att ta med dig dina erfarenheter från restaurangvärlden till vård och omsorg! Som dietkock på Signatur by Coor ges du stora möjligheter till att fortsätta vara kreativ och påverka för att kunna tillgodose patienternas behov. Vi arbetar givetvis aktivt med både kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.
Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Gabriela Silva Amorim via mail, Gabriela.SilvaAmorim@coor.com
Vi ser fram emot att höra från dig!
Coor
Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354