OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktionsköket. Arbetstider: måndag-söndag kl. 07.00-17.00.
KVALIFIKATIONER
För att arbeta som kock krävs fullgjord kockutbildning.
För att arbeta inom området krävs att du är flexibel, social och samarbetsvillig. Du behöver förstå vikten av samarbete och därmed fungera bra i grupp. Du förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Det är viktigt att ha förståelse och följa de hygienföreskrifter som finns inom regionen. Det är således inte tillåtet att bära smycken, nagellack eller piercingar i ansiktet.
ÖVRIGT
Bifoga relevanta betyg/intyg.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.
Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veksamhetschef Sunny Sandström
0470-58 30 60
HR-chef Camilla Löfstrand
0470-58 30 55
Internatsföreståndare Cornelia Gylfe
Rektor Uffe Tannerfalk
HR-specialist Sara Svensson
0470-58 70 24
Avdelningschef Paula Silvert
0470- 58 79 19
Avdelningschef avd 2 Marie Karlsson
0372-58 50 36
HR-specialist Jenny Nordin
0470-58 97 07
Avdelningschef Bukurije Kunushevci
0470- 58 67 18
Avdelningschef Peter Tjelander
0470-58 65 77